Online psycholoog

Online psycholoog Arjan BentsinkOnline Psycholoog on-demand Arjan Bentsink

Mijn naam is Arjan Bentsink, ik werk sinds 2009 als zelfstandig psycholoog in mijn eigen praktijk Psychopraktisch. Het hoort bij mijn aard en werk als online psycholoog om nieuwsgierig te zijn naar mensen. Waarschijnlijk zult u ook willen weten wie ik ben? Ik zal mij kort introduceren

Ik ben woonachtig in Winterswijk. Naast mijn werk vind ik het belangrijk voldoende tijd door te brengen met mijn partner en onze drie kinderen. Ik trek geregeld mijn hardloopschoenen aan voor een rondje met de hond, door het mooie Winterswijkse buitengebied. Daarnaast ben ik al meer dan 25 jaar muzikant, en tegenwoordig voorzitter van muziekvereniging Excelsior Winterswijk.

Na het vervullen van mijn dienstplicht, heb ik jarenlang gewerkt in veelal leidinggevende functies. Ik heb direct leiding gegeven aan productieteams en afdelingen. Bij verschillende werkgevers in de technische/ industriële sector.

Ik merkte ik dat er veel mensen zijn die onvoldoende plezier en voldoening in hun werk ervaren. Ook raakte ik er steeds meer van overtuigd dat veel werkgevers onvoldoende gebruik maken van het potentieel van hun werknemers. Hiermee doen werkgevers zichzelf en hun personeel te kort.  Vanuit deze ervaring, en de wens hier verandering in te brengen, ben ik gestart met de HBO-opleiding Personeel en arbeid. Aansluitend hierop ben ik in deeltijd Arbeids en Organisatiepsychologie gaan studeren aan de universiteit (OU).

Mensen echt helpen door psychologie, praktisch toe te passen

Na het behalen van mijn “universitaire Master/Drs titel”, wilde ik graag mijn opgedane kennis en inzichten op een praktische manier gaan inzetten. Hiervoor ben ik in 2009 gestart met mijn eigen psychologenpraktijk; Psychopraktisch.

Als online psycholoog heb ik intussen vele jaren ervaring met online begeleiding en hulpverlening. Deze vorm van psychologische hulp/begeleiding vormt door zijn grote effectiviteit en praktische toepassing een waardevolle aanvulling op mijn face-to-face dienstverlening. Wil je meer weten over online hulp, klik hier.

NIP, Noloc en Internationaal register eCoach & eCounseler

Ik hecht groot belang aan de kwaliteit van mijn dienstverlening. Voortdurende ontwikkeling en toepassen van nieuwe werkwijzen- en inzichten vormen hiervan een belangrijk onderdeel. Ik ben lid/aangesloten/ingeschreven bij- en werk volgens de beroepscodes van het Nederlands Insitituut Psychologen (NIP) en het Internationaal eCoach & eCounselor Register (eCoachpro). Tevens ben ik NOLOC erkend loopbaanprofessional.